Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uzun bir sessizliğin ardından yaptığı açıklamayla gündeme geldi ve kabinedeki değişiklik iddialarına yanıt verdi. Soylu'nun açıklamasına göre, kendisinin yakın gelecekte kabinede veya üst düzey bir görevde olacağı yönündeki iddialar doğru değil.

Belediyelerde yeni yarış : İmamoğlu mu, Yavaş mı başkan olacak? Belediyelerde yeni yarış : İmamoğlu mu, Yavaş mı başkan olacak?

Yerel seçimler sonrasında kabinede revizyon olacağı yönündeki iddialar gündemden düşmüyor. Süleyman Soylu'nun da geri döneceği iddiasıyla ilgili olarak Sözcü'den Can Bursalı'ya açıklama yaptı.

Soylu, "Yerel seçimden sonra Cumhurbaşkanı'yla görüşüp sunum yaptığınız, yakın gelecekte kabinede olmasa bile önemli bir pozisyonda göreve başlayacağınız iddia ediliyor..." sorusuna "Umreden geldikten sonra yaptığımız nezaket ziyaretinin dışında bu bilgiler maalesef doğru değil" yanıtını verdi.

Soylu'nun açıklamasında vurguladığı üzere, kendisiyle ilgili aktif bir göreve başlama veya kabineye dönüş iddiaları doğru değil. Partinin tüm kurullarının değerlendirmelerini yaptığını belirten Soylu, yakın zamanda böyle bir durumun söz konusu olmadığını ifade etti.

Editör: Ds Haber