HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final öncesinde takımların kaptanlarının katıldığı bir basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya katılan kaptanlar, turnuva öncesi duygularını ve hedeflerini paylaştılar.

İzmir Büyükşehir Belediyesi kaptanı Halime İslamoğlu, sakatsız ve güzel bir turnuva dileyerek başladığı konuşmasında, genç bir ekibe sahip olduklarını ve bu turnuvanın kendileri için önemli olduğunu vurguladı. Planlarını sahaya yansıtabilmeleri halinde güzel sonuçlar alabileceklerini belirtti ve diğer takımlara başarılar diledi.

Armada Praxis Yalıkavakspor kaptanı Yeliz Özel, Türkiye'nin en iyi dört takımının yer aldığı bu turnuvada maçların çok iyi geçeceğine inandığını ifade etti. Turnuvada kimin kazanacağının önceden kestirilemeyeceğini söyleyen Özel, takım olarak üç kupaya da talip olduklarını ve bu kupayı da evlerine götürmek istediklerini belirtti. Kadın hentbolunun önemine vurgu yaparak, kadın sporcuların desteklenmesinin ülkenin büyümesine katkı sağlayacağını dile getirdi.

Antalyaspor'un Yeni Teknik Direktörü Alex de Souza Antalyaspor'un Yeni Teknik Direktörü Alex de Souza

Konyaaltı Belediyesi kaptanı Sevilay İmamoğlu Öcal ise takımının bu sezon oynadığı tüm karşılaşmaları kazanarak geldiklerini ve Türkiye Kupası'nda da başarılı olmak istediklerini ifade etti. En iyi dört takımın burada olduğunu ve izleyenlerin keyif alacağı bir turnuva olmasını temenni etti.

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final maçları, 4 ve 5 Mayıs 2024 tarihlerinde Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynanacak. Yarı final maçları yarın yapılacak ve final maçı ise 5 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek. Heyecanla beklenen maçlar, hentbol tutkunlarını büyük bir heyecanla bekliyor

Kaynak: DHA