Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague play-off serisi 3. maçında Monaco'yu ağırladı. Heyecan dolu mücadele Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleşti. Fernando Rocha, Damir Javor ve Emilio Perez hakem üçlüsünün görev aldığı zorlu karşılaşmada Fenerbahçe Beko, Monaco'yu 89-78 mağlup ederek seride 2-1 öne geçti.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Cimbom'un ilk 11'i açıklandı! Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Cimbom'un ilk 11'i açıklandı!

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe Beko, Monaco karşısında seride avantaj elde etti. Serinin 4. maçı 3 Mayıs Cuma günü yine Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak. Seride 3 galibiyete ulaşacak takım Final Four'a yükselecek.

Fenerbahçe Beko ile Monaco arasındaki serinin ilk maçını Fenerbahçe Beko 95-91 kazanmış, ikinci maçı ise Monaco 93-88 kazanmıştı. Bu eşitlik sonrası seride öne geçen takım Final Four yolunda önemli bir adım atmış oldu.

Fenerbahçe Beko, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'ndaki maçta ilk çeyreği 19-21 geride kapattıktan sonra, ikinci çeyrekte üstünlüğü ele geçirerek devreye 47-40 önde girmeyi başardı. Üçüncü çeyreği de 69-58 önde tamamlayan Fenerbahçe Beko, son çeyrekte de üstünlüğünü koruyarak sahadan galip ayrıldı.

Bu galibiyetin ardından Fenerbahçe Beko, EuroLeague'de Final Four için umutlarını canlı tutarken, Monaco ise seriyi eşitlemek için mücadelesini sürdürecek

Kaynak: milliyet