Bolu'da, eşiyle boşanma sürecinde olan ve 2 çocuk babası olan bir kişinin evinde korkunç bir olay yaşandı. Şahsın cansız bedeni, evine gelen akrabaları tarafından doğalgaz borusuna asılı halde bulundu.

İçerik:

Sinan Ateş'in Eşi Ayşe Ateş'ten İddianameye Tepki: "Faillerin Korunduğu Açık" Sinan Ateş'in Eşi Ayşe Ateş'ten İddianameye Tepki: "Faillerin Korunduğu Açık"
  • Bolu İzzet Baysal Mahallesi Özcan Sokak'ta bir apartmanda meydana gelen korkunç olayda, eşiyle boşanma aşamasında olan Mehmet Ö.'nün evine bir süre haber alınamadı.
  • Dün gece saatlerinden itibaren haber alınamayan Mehmet Ö.'nün evine giden akrabaları, kapıyı açtıklarında cansız bedeniyle karşılaştı.
  • Mehmet Ö.'nün doğalgaz borusuna asılı halde bulunması üzerine durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. Ancak sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde, 2 çocuk babası Mehmet Ö.'nün yaşamını yitirdiği belirlendi.
  • Olayın ardından Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekipleri bölgede inceleme başlattı. Mehmet Ö.'nün cenazesi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kaynak: haber global