Dursun Özbek: Pazar Günü Eksiksiz Olarak Buradayız Dursun Özbek: Pazar Günü Eksiksiz Olarak Buradayız

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 30'uncu haftasında Reeder Samsunspor'u 111-55 mağlup eden Beşiktaş Emlakjet'te başantrenör Dusan Alimpijevic açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Emlakjet'in genç oyuncularıyla sahaya çıktığı müsabakada galibiyet elde etmesi üzerine başantrenör Dusan Alimpijevic, maç sonrası memnuniyetini dile getirdi. Alimpijevic, genç oyuncuların performansından ve takımın başarısından duyduğu gururu ifade etti.

"Çok mutluyum. Bugün çocuklar için çok mutluyum. Bu durum onlar için çok kolay değildi. Genç oyuncularımızla birlikte oynadık. Bazıları bizimle antrenman yapamadılar. BGL'de çok iyi bir koça sahipler ve yarı final oynuyorlar. Bugün onları izlerken gerçekten çok keyif aldım. Normal sezonu tamamladık. Biz şu anda 21 galibiyet almış durumdayız. İyi bir noktayız. Başardığımız bu durumla gurur duyuyorum. Bu durumu nasıl devam ettireceğimiz de önemli. Önümüzdeki günlerde play-off'un ilk maçını oynayacağız. O zamana kadar biraz zamanımız olacak. Çok çalışarak play-off'a hazır olmak istiyoruz" dedi.

Kaynak: milliyet