Berfu Yenenler'in YouTube kanalı üzerinde yayınladığı Talk Show Perileri programına konuk olan ünlü oyuncu Seda Bakan, baby shower konusundaki farklı düşünceleriyle dikkat çekti. Programda yapılan tartışma, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Seda Bakan, Türk kültürüne uygun olmadığını ve ayıp bulduğunu belirtirken, Berfu Yenenler ise baby shower geleneğini mantıklı bulduğunu ifade etti. Bu görüş ayrılığı, özellikle baby shower geleneğini sorgulayan kesimlerle destekleyenler arasında tartışmalara neden oldu.

Survivor'da İkinci Eleme Adayı Belli Oldu! Yunus Emre Sinirden Ortalığı Dağıttı Survivor'da İkinci Eleme Adayı Belli Oldu! Yunus Emre Sinirden Ortalığı Dağıttı

Berfu Yenenler'in baby shower geleneğine verdiği desteğe yönelik sosyal medyada yoğun eleştiri aldığı görüldü. Yenenler, eşi Eser Yenenler ile birlikte yayınladığı bir video ile konuya açıklık getirdi ve eleştirilere cevap verdi. Ancak, bu açıklamalar da tartışmaları sonlandırmadı.

Eser Yenenler ise eşine destek vererek, baby shower geleneğine karşı çıkanlara tepki gösterdi. Yenenler, "Tebrik ediyorum seni, harika gidiyorsun. Sen baby shower yapsaydın keşke, bu kıza destek olamayanlar var. Baby shower yapanlar birlik olamıyor, işte asıl sıkıntı bu" şeklinde konuştu.

Sosyal medyada geniş bir kesim, tartışmanın tarafı olurken, bazıları ise her iki tarafın da görüşlerine saygı duyulması gerektiğini ifade etti. Tartışma, baby shower geleneğine ilişkin daha geniş bir toplumsal tartışmayı da beraberinde getirdi.

Kaynak: Cumhuriyet