Kamu personeli için yeni dönem düzenlemesi geliyor Kamu personeli için yeni dönem düzenlemesi geliyor

Bayrampaşa'da, Hüseyin Çizmeci adlı şahıs, eski ortağı Gülay Akça ile tartıştıktan sonra çalıştığı iş yerinde 4 el ateş etti. Olayda şüpheli, polisleri gördükten sonra kendisine de zarar vererek silahıyla kendini yaraladı. Sağlık ekipleri, ağır yaralanan Çizmeci ve Akça'yı hastaneye kaldırırken, polis ekipleri olayla ilgili çalışmalarına devam ediyor.

Saat 19.00 sıralarında, Bayrampaşa'nın Yenidoğan Mahallesi Sur Sokak'ta bulunan bir çorbacıda yaşanan olayda, Gülay Akça, Gaziosmanpaşa'da birlikte işlettikleri çorbacı dükkanından 4 gün önce ayrılarak başka bir çorbacıda çalışmaya başlamıştı. Bugün akşam saatlerinde Hüseyin Çizmeci, Akça'nın çalıştığı dükkâna gelerek tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Çizmeci, yanında bulunan silahı kullanarak Akça'ya 4 el ateş etti. Polis ekiplerinin gelmesi üzerine Çizmeci, silahı kendi kafasına doğrultarak kendini vurdu.

Olay sonrası sağlık ekipleri tarafından ağır yaralanan iki kişi ambulanslarla hastaneye sevk edilirken, polis ekipleri olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Olayın kesin nedeni ve detayları hala araştırılmakta.

Kaynak: milliyet